Hinterland Architecture Studio
DSC_0045.jpg

BEBÉ 4D CLINIC

Date: 2015 | Place: Porto | Type: Service | Promoter: Bebé 4D

Team: Filipa Figueira

DSC_0009.jpg
 This project is structured from the programmatic requirements of the client. The aim was to include in the same space a reception, an ultrasound office, a meeting room and a space for the final briefing. This sequence of spaces corresponds to the process that patients follow during the consultation.

This project is structured from the programmatic requirements of the client. The aim was to include in the same space a reception, an ultrasound office, a meeting room and a space for the final briefing. This sequence of spaces corresponds to the process that patients follow during the consultation.

DSC_0045.jpg
 The aim of the project was through a snaked wall, arrange the spaces in a sequential manner according to the consultation process, in the longitudinal direction, and the differentiation of private and public areas, in the transverse direction.

The aim of the project was through a snaked wall, arrange the spaces in a sequential manner according to the consultation process, in the longitudinal direction, and the differentiation of private and public areas, in the transverse direction.

DSC_0058.jpg
DSC_0049.jpg
DSC_0027.jpg
DSC_0022.jpg
DSC_0029.jpg
DSC_0031.jpg
DSC_0051.jpg
DSC_0052.jpg
DSC_0054.jpg