Hinterland Architecture Studio
 The project's goal was to turn an old pharmacy in a Goldsmith store, with various technical specifications of operation and safety.

JEWELRY STORE DÓLAR

Date: 2014 | Place: Porto | Type: Service | Promoter: Dolar SA

Team: Filipa Figueira


 The project's goal was to turn an old pharmacy in a Goldsmith store, with various technical specifications of operation and safety.

The project's goal was to turn an old pharmacy in a Goldsmith store, with various technical specifications of operation and safety.

 In order to maintain the particular nature of the former pharmacy it was used the same scheme at the back office and at the front office . The existing furniture was modernized and adapted to the requirements of the new store, including the divider between the two areas of the store.

In order to maintain the particular nature of the former pharmacy it was used the same scheme at the back office and at the front office . The existing furniture was modernized and adapted to the requirements of the new store, including the divider between the two areas of the store.

 To evidence the objects exhibited, the spaces were stripped of unnecessary elements. The neutral finishing of the walls and floor stands black exhibitors, which in turn allow gold and silver pieces to gain protagonism.

To evidence the objects exhibited, the spaces were stripped of unnecessary elements. The neutral finishing of the walls and floor stands black exhibitors, which in turn allow gold and silver pieces to gain protagonism.

DSC_0577.jpg
DSC_0582.jpg
DSC_0591.jpg